Csirkemell megtöltve
Hozzávalók:
- Néhány darab fél csirkemellfilé
- magyaros sültek fűszersó
- trappista sajt
- lilahagyma
- füstölt szalonna
- cherry paradicsom
- mozzarella sajt
- egy kis házi füstölt kolbász
- szárított kapor vagy petrezselyem
Elkészítés:
1. A csirkemelleket megmossuk és beírdaljuk. Egy pici olajjal kikent jénai tálba helyezzük.
2. Fűszersóval jól bekenjük a húsokat, a felszeletelt sajtot és lila hagyma szeleteket a zsebekbe helyezzük. A tetejére kis kockára vágott szalonnát rakunk.
3. A cherry paradicsomokat félbevágjuk és a húsok tetejére rakjuk, mellé tesszük a mozzarellát és a házi kolbász szeleteket. Megszórhatjuk egy kis szárított kaporral.
4. Lefedjük fóliával és 180 fokon 40-50 percig sütjük és félidőnél a fóliát eltávolítjuk a húsról.
Jó étvágyat!