Batátás egytálétel
Hozzávalók:
• batáta/édesburgonya/sütőtök
• csirkemellfilé
• lilahagyma
• mozzarella
• szárított és friss bazsalikomlevél
• só, bors, grillfűszer
• zsiradék (pecsenyezsír)
Elkészítés:
1. Meghámozzuk a burgonyát és a hagymát és nagyobb szeletekre vágjuk. Belehelyezzük a kizsírozott edénybe és megszórjuk sóval, borssal, bazsalikommal ízlés szerint. Az egészet jól átkavarjuk.
2. A csirkehúst felszeleteljük, és jól bedörzsöljük a grillfűszerrel, majd ráhelyezzük a burgonya tetejére. 180 fokos előmelegített sütőben fóliával lefedve kb. 50 perc alatt készre sütjük és a végén 5 percig fólia nélkül kicsit rápiríthatunk ( megszórhatjuk még egy kis mozzarella darabkákkal, hogy ráolvadjon).
Jó étvágyat!