Tárkonyos, zöldborsós, tejszínes
Hozzávalók:
- 1 db csirkemellfilé
- 250 g fagyasztott zöldborsó
- 1 db vöröshagyma
- 150 ml főzőtejszín
- 2 ek. kukoricakeményítő
- 1 tk. tárkony
- só, bors, pirospaprika
- étolaj
Elkészítés:
1. A hagymát apróra vágjuk és olajban megfonnyasztjuk, hozzáadjuk a pirospaprikát. Sózzuk, borsozzuk.
2. A csirkemellet kockákra vágjuk és beletesszük a hagymás zsírba, amit 5 percig puhítunk. Felöntjük egy kis vízzel, megszórjuk tárkonnyal és beleszórjuk a zöldborsót. 15-20 percig főzzük.
3. Felöntjük tejszínnel, megszórjuk keményítővel és simára keverjük. Hagyjuk felrottyanni. Kínálhatunk hozzá párolt rizset.
4. Jó étvágyat! 🙂